Prijave in naročila (0)
X
Skupaj 0.00 (€)

Rezultati za: Triatlon Ajdovščina - CICI 2018

Cici Tekma:Triatlon Ajdovščina - CICI 2018 Datum:08.09.2018
Mesto St.Št. Tekmovalec Spol Država Klub Licenca Plav. T1 Kolo Vmesni T2 Tek Rezultat Zaost.
CICIBANI-M
1 . 1 Navodnik Grega Moški SLO TK Velenje TZS 0:54(1.) 0:28 2:33(1.) 3:55(1.) 0:18 3:19(1.) 7:33 --
2 . 2 Seliškar Lovro Moški SLO TK NOVO MESTO TZS 0:55(2.) 0:28 2:33(2.) 3:57(2.) 0:23 3:37(3.) 7:59 +00:25
3 . 3 Lovrenčič Marko Moški SLO TK NOVO MESTO 2018TZS190 0:59(3.) 0:31 2:38(3.) 4:09(3.) 0:27 3:36(2.) 8:13 +00:39
4 . 4 Brecelj Brin Moški SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA 2018TZS506 1:04(4.) 0:35 2:43(4.) 4:23(4.) 0:19 3:44(6.) 8:27 +00:53
5 . 5 Vidmar Maks Moški SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA 2018TZS487 1:11(7.) 0:30 2:49(8.) 4:31(5.) 0:19 4:05(11.) 8:55 +01:22
6 . 6 Pajek Ažbe Moški SLO TK UTRIP 1:14(9.) 0:46 2:46(6.) 4:47(7.) 0:28 3:40(4.) 8:56 +01:22
7 . 7 JURČIČ Anej Moški SLO ŠD POSAVJE TZS 1:12(8.) 0:41 3:08(11.) 5:02(10.) 0:26 3:40(5.) 9:09 +01:35
8 . 8 Zupan Čanč Luka Moški SLO TK NOVO MESTO TZS 1:10(6.) 0:53 2:46(7.) 4:51(8.) 0:26 4:05(10.) 9:23 +01:49
9 . 9 COLJA Erazem Moški SLO TKA 1:06(5.) 0:44 2:44(5.) 4:36(6.) 0:26 4:21(13.) 9:24 +01:50
10 . 10 VIDMAR Mik Moški SLO 1:27(10.) 0:39 2:54(9.) 5:01(9.) 0:24 3:58(9.) 9:24 +01:50
11 . 11 Lulik Nai Moški SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA TZS 1:46(11.) 0:50 3:00(10.) 5:37(11.) 0:21 4:12(12.) 10:11 +02:37
12 . 12 KERŠEVAN Matija Moški SLO TKA () () () () 11:55 +04:22
13 . 13 KERŠEVAN Matic Moški SLO TKA 1:53(12.) 1:01 3:33(12.) 6:29(12.) 0:23 8:41(16.) 15:33 +07:59
CICIBANKE-Ž
1 . 15 Lulik Mei Ženski SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA TZS 1:09(1.) 0:33 2:48(1.) 4:32(1.) 0:18 3:50(7.) 8:41 --
2 . 16 Martinšek Enja Ženski SLO Triatlonski klub Ljubljana TZS 1:16(2.) 0:33 3:06(3.) 4:56(2.) 0:22 3:56(8.) 9:14 +00:33
3 . 17 Križan Ela Ženski SLO Triatlon klub Inles Riko Ribnica TZS () () () () 9:33 +00:52
4 . 18 Kerševan Sara Ženski SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA TZS 1:19(3.) 0:42 2:57(2.) 4:59(3.) 0:28 4:40(14.) 10:08 +01:27
5 . 19 škrlj Vida Ženski SLO TKA 1:38(4.) 1:09 3:18(4.) 6:06(4.) 0:28 5:18(15.) 11:52 +03:11
MLAJŠI DEČKI-M
1 . 25 Denša Tian Moški SLO Triatlonski klub Ljubljana TZS 3:57(2.) 00:35:00 4:39(1.) 9:12(2.) 00:19:00 4:27(1.) 14:00:00 --
2 . 26 Špoljar Marko Moški SLO TK NOVO MESTO 2018TZS183 3:27(1.) 00:31:00 5:12(3.) 9:11(1.) 00:23:00 4:43(2.) 14:17:00 +00:17
3 . 27 Lovrenčič Jurij Moški SLO TK NOVO MESTO TZS 4:05(6.) 00:40:00 5:16(4.) 10:03(5.) 00:25:00 4:49(4.) 0.6375 +01:17
4 . 28 DIDIC MILESI Tristan Moški ITA Gorizia klub 4:06(7.) 00:41:00 5:19(6.) 10:06(7.) 0.01875 4:44(3.) 0.6375 +01:18
5 . 29 Vidmar Adam Moški SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA TZS 4:06(8.) 0.01875 5:30(9.) 10:04(6.) 00:22:00 5:06(6.) 15:33:00 +01:32
6 . 30 Krapež Lovro Moški SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA TZS 3:59(4.) 00:38:00 5:17(5.) 9:55(4.) 00:26:00 5:29(12.) 15:51:00 +01:51
7 . 31 Jurman Samo Moški SLO Triatlonski klub Ljubljana TZS () () () () 16:19:00 +02:19
8 . 32 Strniša Lovro Moški SLO TK NOVO MESTO TZS 4:05(5.) 00:38:00 5:10(2.) 9:54(3.) 00:29:00 5:56(15.) 16:20:00 +02:20
9 . 33 Ivanič Aljaž Moški SLO 4:52(9.) 01:10:00 5:20(7.) 11:23(10.) 00:28:00 5:12(7.) 17:04:00 +03:04
10 . 34 Birsa Job Moški SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA TZS 5:13(11.) 00:46:00 5:21(8.) 11:21(9.) 00:32:00 5:26(11.) 17:20:00 +03:20
11 . 35 Zamida Mark Moški SLO TK NOVO MESTO TZS 4:59(10.) 00:38:00 5:53(11.) 11:31(11.) 0.025 5:16(8.) 0.725 +03:24
12 . 36 Medvedec Matija Stefan Moški SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA TZS 3:57(3.) 00:41:00 5:47(10.) 10:27(8.) 00:24:00 7:30(18.) 18:21:00 +04:21
13 . 37 Čampa Matevž Moški SLO TK NOVO MESTO TZS 5:50(12.) 00:51:00 6:05(12.) 12:47(12.) 00:30:00 5:39(13.) 18:58:00 +04:57
14 . 38 BODIROŽA Anej Moški SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA 6:19(13.) 0.05 7:09(13.) 14:41(13.) 0.0125 6:33(17.) 21:34:00 +07:33
MLAJŠE DEKLICE-Ž
1 . 40 Colombo Maya Ženski ITA Gorizia klub 3:39(1.) 00:25:00 4:50(1.) 8:56(1.) 0.0125 5:19(9.) 14:34:00 --
2 . 41 Kovač Kim Ženski SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA TZS 4:30(3.) 00:35:00 5:11(2.) 10:17(3.) 00:20:00 4:59(5.) 0.65 +01:01
3 . 42 Križan Mia Ženski SLO Triatlon klub Inles Riko Ribnica TZS 3:54(2.) 0.025 5:34(4.) 10:05(2.) 00:24:00 5:20(10.) 15:50:00 +01:15
4 . 43 KOČAR LINA Bela Ženski SLO TK UTRIP 4:58(4.) 00:32:00 5:25(3.) 10:56(4.) 00:25:00 6:05(16.) 17:28:00 +02:53
5 . 44 Valič Isa Ženski SLO TK EKLIMAS AJDOVŠČINA TZS 5:21(5.) 01:07:00 5:51(5.) 12:20(5.) 00:22:00 5:55(14.) 18:38:00 +04:03

Komentarji